Mrt

Görsel sanatlar öğretmenimiz Seda Terzi ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz temalı e-resim sergisi

Mrt

11-C Sınıfı öğrencimiz Ferhan Sıla ATEŞ, Ankara İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy'un Hürriyet ve İstiklal Aşkı" Temasını vurgulayan Şiir, Resim ve Kompozisyon Yarışmasında yaptığı resim ile Yenimahalle İlçe Birincisi olmuştur. Öğrencimiz Ferhan Sıla ATEŞ'i ve öğretmenimiz Seval TİRYAKİ'yi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Kariyer Günlerinde bu hafta konuğumuz sayın Dr. Öğr. Üyesi Nureddin DİNLER'di. Öğrencimiz Aleyna KARABAY moderatörlüğünde yaptığımız faydalı söyleşi için Sayın Dinler'e teşekkür ederiz.

Şbt

eTwinning projesi kapsamında 10. siniflarimizdan Tuğçe Naz, Hiranur, Irmak, Dilay, Elif Eylül ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sümeyye Benli danışmanlığında okulumuz temsil edilmektedir. Proje ortaklarımız Polonya, Hırvatistan, İspanya, Romanya ve 10 Türk okulunun öğrencilerinden oluşmaktadır. Web 2 araçları kullanarak hem eğlenerek öğrenmelerini sağlamayı hem de kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla oluşturulmuştur.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenlediği kariyer günlerini bu hafta konuğumuz geleneksel Türk sanatları sanat direktörü Sayın Bilge ÖZCAN ile gerçekleştirdik.  Öğrencimiz Nisa AKBAŞ moderatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz bu keyifli ve faydalı söyleşi için konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz  eczacı Sayın Şeyma ULUGÖL'idi. Öğrencimiz Aleyna Kübra ASLAN'ın moderatörlüğünde keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz  mimar Sayın Ebru Leman KALKAN'dı. Öğrencimiz Elif Eylül DURMAZ' ın moderatörlüğüde keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz  serbest muhabeci mali müşavir Sayın Ersin GÜNDOĞDU idi. Öğrencimiz İrem KILIÇ' ın moderatörlüğüde keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz  Sayın Vali Yardımcımız Dr. Ayhan ÖZKAN'dı. Öğrencimiz Berfin AKIN'ın moderatörlüğüde keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz Uzman Doktor Sayın Yüksel ÖZKALE idi. Öğrencimiz Gülsen DEMİR'in moderatörlüğüde keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz, Bakanlığımızın "Okulum Temiz Belgesi"ni almaya hak kazanmıştır. Okul Müdürümüz Uğur UÇAR'a belgeyi Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet ATICI vermiştir.

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla Bakanlık Makamı Onayıyla  "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Okulumuz bu kapsamda yürütmüş olduğu "Okulum Temiz Belgesi'ni" almaya hak kazanmıştır.

Ara

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz Cumhuriyet Savcısı Sayın Uğur ÖZBEK'ti. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz mesleki tanıtımlarda bu hafta konuğumuz bilgisayar mühendisi Sayın Kenan Polat'tı. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisinin düzenlediği Kariyer Günleri kapsamında her hafta bir meslek mensubu ile buluşuyoruz.

İlk hafta konuğumuz TV programcısı, yazar Sayın Mustafa Toprak'tı. Tüm öğrencilerimizin katılımıyla kendisiyle güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyoruz.