23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda kutladık.

Mrt

Bugün Gazzeli çocukları okul bahçemizde balonlarla,emziklerle, özgürlüğün sembolü kuşlarla  anmak istedik.Gazze’de çocuk olmak  dünyada çocuk olmaktan farklıdır . Biz şu anda okulumuzun bahçesindeyiz. Filistinli çocuklar okullarında değil. Gazze Milli Eğitim Bakanlığı , İsrail’in katliam saldırılarından çok sayıda çocuğun şehit olması nedeniyle Gazze’de  2023/2024 eğitim öğretim yılının sona erdiğini açıkladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından sahnelenen "Fare Kapanı" oyunundan kareler

Mrt

Mart ayı kitap okuma etkinliğimizi Hamamönü Kitapkafe'de gerçekleştirdik. Sergüzeşt romanını okuyup değerlendirmesini yaptık.

Mrt

İstiklal Marşımızın millî marş olarak kabulünün 103. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından sahnelenen "İstiklal Işığında Zafere Giden Yol" tiyatrosunun gösterimi İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Mrt

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin doğru meslek tercihlerinde bulunmaları için okulumuz rehberlik servisi çalışmalarına devam ediyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün

“İstikbal göklerdedir.”söyleminden hareketle uçak mühendisi ve pilot olmak isteyen öğrenciler Jandarma Havacılık Başkanlığı bünyesinde bulunan eğitim alanlarında uygulamalı olarak bilgilendirildiler…

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" nın bu ayki konukları Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisleri topluluğuydu.

Topluluk, 9. sınıf öğrencilerinin tamamına " Endüstri Mühendisliği" hakkında bilgi verdi.

Sosyal sorumluluk kapsamında gençlerimize bu bölümü neden tercih etmeleri gerektiğini günlük hayattan örneklerle anlatan Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisleri Topluluğu'na teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat Depreminde hayatını kaybeden şehitlerimizi andık deprem farkındalık videoları izledik.

Ock

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

MADAL Bilgi Yarışması'nı 10. Sınıf öğrencileri kazanmıştır. Birinci olan  ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü "Safahat Bilgi Yarışması"nda okulumuz öğrencileri Yenimahalle İlçesinde 2. ve 3. olmuşlardır.

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Dilimizi Zenginleştirelim Eşleştirme Oyunu.