UĞUR UÇAR - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz 1968 Gümüşhane Köse´lidir. İlk, orta ve lise öğrenimini, Yenimahallede tamamladı. Selçuk Üniversitesi Fizik bölümünü bitirdi,. Yüksek lisansını Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yaptı.

1991 yılında Bingöl Ilıcalar Ortaokulunda öğretmen olarak göreve başladı. 1995 yılında Çankırı Çerkeş Çok Programlı Lisesinde Müdür Yardımcılığı, 1998 yılında Müdür başyardımcılığı görevlerini yaptı.

2008 yınılnda Altındağ Mehmet Akif Ersoy Lisesi Kurucu Müdürlük yaptı. Ardından  Yenimahalle Celal Yardımcı Lisesi  Eryaman Anadolu lisesi ve Yenimahelle  Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde görev yaptı. 04.07.2019 tarihinden bu yana Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.