UiPath Avrupa Genel Başkan Yardımcısı Tansu YEĞEN ile "YAPAY ZEKA VE MESLEKİ YÖNLENDİRME"konulu söyleşi.

"Yapay Zaka" konusunda öğrencilerimize mesleki tanıtım amacıyla okulumuz Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Sümeyye BENLİ tarafından hazırlanan söyleşide konuğumuz UiPath Avrupa Genel Başkan Yardımcısı Tansu YEĞEN'di.Okulumuz 10-E sınıfı öğrencisi Sude YÜCE tarafından sorulan sorulara cevap veren Tansu YEĞEN,yapay zeka üzerine çalışmak ve kendini geliştirmek isteyenlere üniversite tercihlerinde hangi bölümlere yönelmeleri gerektiğini anlattı.Aynı zamanda yapay zeka alanında çalışacak olanlara sunulan fırsatlar ile ilgili bilgiler de verdi.Bu değerli katkısından dolayı sayın Tansu YEĞEN'e çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 12.05.2020 - Güncelleme: 08.06.2023 14:25 - Görüntülenme: 560