DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Bakanlığımızın himayelerinde başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi sayesinde öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini yakından tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedeceklerdir.

Okulumuz öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat Sözlüğü'nden seçtikleri üç kelimenin yer aldığı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturma etkinliğine katılmışlardır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

27-12-202327-12-2023

Okulumuz öğrencileri "Dilimizin Zenginlikler" projesi kapsamında düzenlenen Safahat konulu çevrim içi bilgi yarışmasına katılmışlardır. Dilimizin zenginleşmesini ve gelişmesini hedefleyen bu projeyi hayata geçiren bakanlığımıza, yarışmaya büyük bir şevkle hazırlanan öğrencilerimize ve emeği geçen edebiyat öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çevrimiçi yarışmanın videosu için tıklayınız.

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 11:11 - Görüntülenme: 142